Hoe zet Data360 deze stappen met U?

Wij bieden verschillende technologieën en diensten aan om met u de eerste stappen te zetten richting de professionalisering van uw databeheer en het gebruik hiervan. Ons uitgangspunt is, om dit op een toegankelijke en eenvoudige manier met u te doen, zonder overbodige software en kosten.

Een aantal mogelijkheden treft u hieronder aan.

MACHINE LEARNING

MACHINE LEARNING

Machine learning is een techniek, waarbij de door u aangeleverde data de basis vormt. Deze data wordt vervolgens aangeboden aan de computers waardoor ze structuren gaan herkennen en voorspellingen kunnen doen.Deze techniek geeft u veel informatie en neemt u en uw werknemers veel werk uit handen.

DATA BEVEILIGING

DATA BEVEILIGING

Het bezitten en gebruiken van uw data is enorm belangrijk. Er ontstaat een probleem als vertrouwelijke data in het bezit komt van andere ongewenste partijen. Door veranderende regelgeving en vergaande digitalisering is het beveiligen van uw data nog nooit zo belangrijk geweest. Ons stappenplan helpt u om risico’s en oplossingen in kaart te brengen.

DATABASE MANAGEMENT

DATABASE MANAGEMENT

De hoeveelheid data is in de afgelopen jaren enorm toegenomen en daarmee ook de complexiteit. Het overzicht bewaren en de betrouwbaarheid van uw data garanderen wordt steeds lastiger. Door het gebruik van een centrale database in combinatie met een goede infrastructuur zal uw data ook in de toekomst inzetbaar blijven. 

DATA MINING

DATAMINING

Ook maken wij gebruik van Data mining. Met deze techniek, kunnen wij patronen herkennen in reeds aanwezige, maar ongestructureerde data. Deze patronen, kunnen vervolgens worden ingezet, voor het verkrijgen van informatie waarmee bedrijfsstrategieën en doelstellingen op korte en lange termijn kunnen worden benoemd.

ADVIES

ADVIES

Data science is een snel ontwikkelend werkveld. Dit zorgt er vaak voor dat ondernemers & managers weinig tijd overhebben om in deze ontwikkelingen te volgen. Echter kan deze kennis uw helpen sterker te staan in de onderhandelingen of u helpen met het lange termijn beleid van uw organisatie. Data360 heeft voor u de oplossing.

ARTIFICIAL INTELLIGENCE

AI

Kunstmatige Intelligentie stelt computers en machines in staat zelf te kunnen leren en denken. Met behulp van een constante stroom aan data, gaan we de computer leren om patronen te voorspellen en aan de hand daarvan opdrachten uit laten voeren. Ook dit zal ertoe leiden dat verschillende taken uit de handen van uw werknemers worden genomen.

U heeft onze informatie doorgenomen en herkent de problematiek, maar twijfelt over de stappen die gezet moeten worden en wat daarvoor nodig is. Ook kan het zo zijn dat u zeker weet, hoe u uw bedrijf moet voorbereiden op de toekomst maar dat u nog niet weet met wie. In beide gevallen willen we met u meedenken en een passend voorstel doen, dat aansluit op uw wensen én de mogelijkheden die “Data360” u biedt.

Contactformulier